Nationale Dag van de Overbodige Informatie

Gelukkige Dag van de Overbodige Informatie allemaal! Eindelijk is het weer zover, die dag waar we allemaal zo lang reikhalzend naar uit hebben gekeken. Niet letterlijk natuurlijk, want zo ver reikt mijn hals niet. Mijn hals reikt exact 9,23 centimeter en is huidkleurig van kleur. Dit feitje moet met een korreltje zout genomen worden, want huid zit namelijk niet in het kleurenspectrum. Dit loopt van wit naar zwart via paars en groen. Tevens kan ultraviolet meegerekend worden, maar huidkleur zit hier niet bij. Dat korreltje zout dat jullie zojuist genomen hebben bij deze informatie wordt zodadelijk verwerkt door je lever. Nuttige voedingstoffen worden eruit gefilterd zodat je lichaam gezond blijft. Hier krijg je sterke tanden van.

Tenminste, hier kun je ze van blijven houden. Als je tanden van nature al zwak zijn zullen ze over het algemeen niet sterker worden door dingen met een korreltje zout te nemen. Je kunt beter regelmatig je tanden poetsen en grondig flossen. Liefst driemaal daags, staand en met een opgewekt humeur. Als je je tanden poetst (of die van iemand anders) gebruiken mensen doorgaans tandpasta. Dit is pasta, maar dan voor op de tanden. Deze bijzondere pastavariant wordt verpakt in een tube van biologisch onafbreekbaar materiaal. Om ervoor te zorgen dat de pasta er niet uit druipt als je de tube in je zak steekt wordt het geheel afgesloten door een klein stukje aluminium. In China krijgen de armste kindertjes van het dorp elke week een hele lange rol aluminium die zij vervolgens met veel geduld en de uiterste precisie in plakjes van minder dan een millimeter dik moeten snijden. Deze plakjes lijmen zij vervolgens met een kleverige substantie (ook wel “plakspul” genoemd in vakjargon) op de tube. Deze tube sturen zij vervolgens naar de westerse wereld. Of de oosterse wereld, het ligt er maar net aan welke wereld dichterbij is. In principe is het oosten en westen natuurlijk altijd even ver weg, waar je ook bent. Net als het noorden en zuiden. Deze windrichtingen zijn overal om ons heen. Zelfs als er geen wind staat. Wind kan in dat geval zelf gemaakt worden door heel hard te gaan blazen. Je bent dan producent van je eigen wind, maar de marktwaarde van dit product is over het algemeen vrij laag. Wind kan niet in een potje gestopt worden en verkoopt daarom heel slecht op Koninginnedag. Mensen zitten hier gewoon niet op te wachten. Dit doen zij doorgaans wel het hele jaar door op het moment dat de nationale Dag van de Overbodige Informatie aanbreekt. En dat is vandaag, dus van harte gefeliciteerd allemaal!

Dat het gelul maar goed slap mag zijn vandaag!

PS. Een handomdraai duurt niet lang. Als een taak binnen dit tijdsbestek voltooid kan worden wordt dit over het algemeen als zeer snel gezien.
PS2. Aan een guitig kippetje zit doorgaans meer vlees.