Floorbellen, de nieuwe hype!

Weinig dingen zijn zo interessant als de oorbel. In feite zijn oorbellen niets meer dan glinsterende steentjes die je zo ontzettend mooi vindt dat je ze aan iedereen wilt laten zien. Omdat het niet zo praktisch is om die glimmende steentjes de hele tijd in je handen te moeten houden heeft een creatieve geest ooit een redelijk drastische maatregel bedacht. Door deze bizarre ingeving werd het ineens mogelijk om overal je geliefde steentjes te showen en tegelijkertijd toch je handen vrij te houden om hier andere dingen mee te kunnen doen, zoals bijvoorbeeld koken of strijken. Voorheen was dit ondenkbaar waardoor vooral veel vrouwen die van nature zeer tot glimmende voorwerpen aangetrokken werden de hele dag niets anders deden dan langs de weg staan met een stel gekleurde steentjes in de hand. Omdat de productiviteit van deze vrouwen vrijwel nihil was bleek de tijd rijp voor verandering. En verandering kwam er, in een vorm die de geschiedenisboeken ingegaan is als de zogenaamde Eerste Orenrevolutie.

De naam van de uitvinder van de oorbel is helaas in vergetelheid geraakt, maar zeker is dat deze visionair de eerste orenrevolutie in gang heeft weten te zetten door een eenvoudige nietmachine dusdanig te tweaken zodat het nietje er met een grote vaart als een langwerpig projectiel uit geschoten kon worden. De volgende stap in zijn briljante plan was om dit apparaat tegen zijn oor te houden en snel de trekker over te halen. Doorzetter als hij was heeft hij na het bloeden een haakje in zijn oor gehangen waaraan hij in het voren een aantal glimmende steentjes had bevestigd. Vervolgens had hij dus continu zijn handen vrij waardoor hij met zijn aangepaste nietmachine de ganse wereld in heeft kunnen trekken. Met groot succes, want overal waar hij kwam hadden mensen wel oren naar zijn uitvinding. Binnen de kortste keren was er in de wijde omtrek geen schadevrij oor meer te bekennen. Zo zie je maar weer. Een innovatieve visionair komt met een idee, en voor je het weet staat de wereld op zijn kop.

Wij mogen onszelf gelukkig prijzen met het besef dat wij leven in het tijdperk dat de geschiedenisboeken in zal gaan als de Tweede Orenrevolutie. Gelukkig is de naam van onze eigentijdse visionair dit keer wel bekend: Floor. Deze geniale creatieve geest met welhaast bovenmenselijke capaciteiten heeft niet zo lang geleden een ingeving gekregen waarna zij gelijk naar haar knutseldoosje heeft gegrepen. “Glimmende shait in je oren is onzin. Veel beter is het om allemaal random crap aan je oren te hangen”. Dit is wat zij gedacht moet hebben toen ze haar Floorbellen had uitgevonden. En inderdaad, met random crap heeft zij een gapend gat in de orenmarkt weten te vullen. Waar ouderwetse mensen met een redelijk saai leven altijd maar weer naar glimmende tierelantijntjes grijpen om in de oren te stoppen weet Floor naadloos in te spelen op de exquisiete wensen van de hippe trendy mens van vandaag. Als je hip bent en een beetje meetelt in deze wereld hang je natuurlijk veel liever een pinguin of een stegosaurus in je oor dan de zoveelste diamant of bijgeschaafte goudklomp. Daarom heeft Floor speciaal voor deze interessante trendsetters haar Floorbellenlijn ontwikkeld. Deze Floorbellen zijn er in alle soorten en maten, van koeien tot authentieke vliegmachines, van gorilla’s tot de imposante Tyrannosaurus Rex, Floor biedt je eindelijk de gelegenheid om de wereld te laten zien hoe awesome je nou wérkelijk bent. Om het hippe plaatje compleet te maken heeft zij haar assortiment recentelijk ook nog eens uitgebreid met zogenaamde AH-erlebnissen. Dit zijn kettingen met daaraan een mini uit de Albert Heijn bevestigd, waardoor het geheel bij iedereen een loepzuivere AH-erlebnis op zal roepen. Heb je dus altijd al met een danoontje of een pleerol om je nek willen lopen? Dan is nu eindelijk het heuglijke moment daar...

Woorden schieten eigenlijk tekort voor alle gaafheid van deze sieradenlijn, dus ik stel voor dat we even met z’n allen op de onderstaande link klikken om door te gaan naar de Floorbellen-sectie in de ReinOnlein-winkel. Hier kun je naar hartenlust de gaafste sieraden kopen, die je vervolgens binnen vijf werkdagen op je deurmat zult horen ploffen. 

De Floorbellenwinkel vind je hier 

Without further gedoe wens ik u allen veel winkelplezier en zie ik u deze zomer graag trendy gestyled op een hip festival met uw eigentijdse Floorbellen pronken!