Eerder geleuter

Palen

De tweede Lifetime Achievement Award geef ik mijzelf omdat ik gisteren voor het eerst in mijn geschiedenis in het bezit ben gekomen van een eigen frituurpan! Kun je het je voorstellen? De wondere wereld der frituurproducten ligt vanaf nu 24 uur per dag aan mijn voeten! Frikandelletje? Geen probleem! Broodje kroket? Kan zomaar! Geen kaassoufflé is mij te bevroren! Gisteren heb ik mijn pruttelende kroost voor het eerst aan het werk gezien en ik was tot tranen toe ontroerd. Wat een oergevoel geeft dat aan een mens. Hoe heb ik ooit zonder haar kunnen leven? Maar nooit meer zal ik bestaan zonder een glimmende frituurpan aan mijn zijde. Princess (want zo heet ze), ik laat je nooit in de steek. Je bent een Super Fryer! Hier is het geboortekaartje van mijn schtaje:

Na een voorspoedige bevalling ben ik vader geworden van een gezonde Super Fryer 3L. Ze is geboren op 29 augustus 2010 te Amsterdam. Wij zijn erg gelukkig met haar en noemen haar Princess.

Voor een kraambezoek graag even bellen, wij buiken eerst nog even uit.

O, wat ben ik toch gelukkig! Graag wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om mijn ouders te bedanken omdat ze mij op deze aardkloot hebben gezet. Dank aan mijn lieve vriendin die mij motiveerde om samen te wonen en een frituurpan te nemen. Mijn broer, in wie ik mij gesteund zie in alle frikandelgerelateerde zaken van het leven. En tenslotte mijnheer Blokker, de biologisch vader van mijn kroost. Dank voor uw materialen!

ps. tevens heb ik een nieuwe pleeborstel aangeschaft maar volgens Floor is dit geen mijlpaal maar gewoon noodzakelijk.