Eerder geleuter

ReinOnlein 2.0

  • Nieuw design. Na jaren trouw te zijn geweest aan hetzelfde template heb ik nu voor deze eenvoudige opstelling gekozen. Hierdoor kun je nu makkelijker oude onzin terugvinden en is het geheel wat overzichtelijker geworden. Met read more kun je natuurlijk het hele stukje bekijken en hierdoor hoef je niet langer ellenlang naar beneden te scrollen. Bovendien laadt de site naar mijn idee wat sneller, ook niet onprettig.
  • Ik heb mijn onzin voortaan onderverdeeld in 3 categorieën: onzin (flauwe meuk etc), actueel (een soort columngedeelte over deze belachelijke wereld) en een persoonlijk blogje (over zaken als feesten en bier). Ik weet niet hoe deze verdeling in de praktijk uit zal pakken dus voorlopig heb ik ook gewoon nog even alles op een centrale homepage geplant. Hier komen altijd de nieuwste berichten bovenaan dus dan zie je gelijk of er weer wat onzin gepost is.
  • Winkel! Je ziet het goed, in de nabije toekomst (waarschijnlijk na de aankomende tentamenstress) wil ik hier wat onzin op de markt brengen. Gewoon van die vage hersenspinsels die waar geen fabrikant op zit te wachten, maar die eigenlijk toch te koop zouden moeten zijn. Bovendien kunnen jullie hierdoor eindelijk je eigen dingetjes verkopen, want het lijkt me geweldig als je je creativiteit via ReinOnlein zou kunnen verpatsen. Ben jij dus handig met knutselen, kan je breien als een malle of heb je iets anders wat enigszins vermakelijk of nuttig is: laat het me weten en ik zet het te koop! Eens zien wat dit gaat worden..
  • Het fotogedeelte van de oude site is gesneuveld. In dit tijdperk waarin iedereen zijn foto's op Facebook deelt is het eigenlijk een beetje overbodig geworden. Bovendien stonden er behoorlijk wat foto's op die het virtuele daglicht eigenlijk niet mochten zien. Met het oog op jullie eventuele carrièreplannen leek het me wijzer om deze foto's weer diep in de censuur te gooien. Misschien dat ik ooit weer een fotosectie in ga bouwen, maar voorlopig werk ik eerst nog maar even aan het blogje.
  • Het forum is niet meer. Ik heb er bijzonder op gelachen, maar helaas is het forum de laatste tijd in onbruik geraakt. Daarnaast kreeg ik serieuze waarschuwingen van een of ander penisgerelateerd farmaceutisch bedrijf of ik zo vriendelijk wilde zijn om hun producten niet als spam de wereld rond te sturen. De overweldigende hoeveelheid spam heeft samen met de komst van Facebook het forumpje de das om gedaan. Desalniettemin wil ik de meest fanatieke forumleden nog bedanken voor hun komische bijdragen, dus bij deze: bedankt Bibi, Juliet en Niels!
Ik ben zeer benieuwd naar jullie mening over de vernieuwingen. Laat het me alsjeblieft weten (bijvoorbeeld via het contactformulier of Facebook) als iets niet prettig werkt, als je een foutmelding krijgt, als je het een afzichtelijk gedrocht vindt of als je het idee hebt dat er nog iets aan ontbreekt. Alle feedback is meer dan welkom dus brand vooral los!

Ongelofelijk dikke groet en een tedere doch welgemikte knuffel,

Rein