Eerder geleuter

Wees Amsterdammer en geef een student een toekomst

Een scriptie is het enige wat nog tussen mij en een studieloos leven staat. Hiervoor ben ik een onderzoek aan het doen naar het imago van de stad Amsterdam en “I Amsterdam”, de citymarketingcampagne van Amsterdam. Jij kunt helpen door in Amsterdam te wonen of werken en vervolgens even deze vragenlijst in te vullen. Het invullen kost je slechts enkele minuten, en daarmee geef je een arme student een kans op een mooie toekomst. Mocht dat vooruitzicht alleen al niet genoeg zijn kan ik je alvast verklappen dat het een genot is om deze vragenlijst in te vullen. Een gelikte lijst als deze zie je niet vaak...

Klik hier om de vragenlijst te starten (opent in een nieuw venster).

Voor mijn spoedige genezing is het van belang dat zo veel mogelijk mensen deze vragenlijst afnemen. Ik wil jullie dan ook vragen om dit bericht massaal de wijde wereld in te helpen. Zet dit bericht op je Facebook, Twitter het rond tot je een ons weegt en stof snel dat oude Hyves-account weer eens af! Stuur de link naar je buren, je vrienden, je bridgeclub en je buurthuis. Plak stickers met de link op stoplichten en brievenbussen. Doe je raam open en schreeuw die link naar die onschuldige voorbijganger. Wees lekker creatief en je maakt automatisch kans op mooie prijzen! Omdat dit mijn allerlaatste onderzoek ooit is heb ik namelijk besloten om flink uit te pakken voor diegenen die mij hierin helpen. Dit zijn de prijzen die je kunt winnen door mensen te ronselen voor mijn vragenlijst:

Hoofdprijs: een blogje op deze site die geheel in het teken staat van jouw awesomeheid
Eerste prijs: een sixpack ingeblikt vloeistof naar keuze met jouw naam erop
Tweede prijs: Een I Amsterdam-sleutelhanger
Derde prijs: Een gratis product naar keuze uit de ReinOnlein-winkel
Troostprijs:  Een handgeschreven dankbrief met daarop een zoen van lippenstift

Treuzel daarom niet langer en geht loos! Laat de wereld zien hoe goed je bent door te pas en te onpas deze link te delen:

https://uvasocialsciences.qualtrics.com/SE/?SID=SV_ai63f8H843580lK

Mijn dank is in elk geval groots!