Eerder geleuter

Superstuntopening My First Winkel™

Het zit namelijk zo: ik ben vanmiddag een echte winkelier geworden. Deze ambitieuze ambachtsman verkoopt spulletjes en dingen aan mensen die ervoor willen betalen. Op zich een briljant principe al zeg ik het zelf. Na aftrek van de reiskosten van hare majesteit staat er nu nog welgeteld 20 euro startkapitaal op een speciale rekening te popelen om het eerste miljoentje te worden. Voor mij persoonlijk gaat er vanaf vandaag een hoop veranderen. In de eerste plaats zal mijn woning uiteraard boordevol crap liggen. Rotzooi die daar doodrustig in de weg ligt te wachten op een nieuw baasje. Hier kan ik echter prima mee leven (vriendin wat minder ben ik bang). De meest ingrijpende verandering zal echter zijn dat ik nu ook een meervoud ben geworden. Van winkeliers wordt immers verwacht dat zij zichzelf 'wij' noemen. Ook al loop ik straks in mijn eentje naar de supermarkt, dan nog zal ik als winkelier moeten zeggen dat 'wij' graag een pakje marlboro willen. Het klinkt misschien raar en zal best even wennen zijn, maar zo werkt dat nou eenmaal in de zakenwereld. Bij deze aan jullie dan ook het verzoek om mij in de toekomst gewoon 'Reinen' te noemen.

Op een feestelijke dag zoals deze draait het natuurlijk allemaal om jullie! Omdat wij net geopend zijn is het de gehele aankomende maand een knalfuif van jewelste in de winkel. Om dit te vieren heb ik besloten om jullie als fervente lezers van dit bericht te trakteren op de onderstaande actiecode. Voer deze code in bij je bestelling en krijg maarliefst 10% korting op het totale aankoopbedrag! Precies, je korting kan dan al snel oplopen tot maarliefst 50 cent! Ik, pardon, wij zouden het doen als wij jou waren!

 

SUPERGELIMITEERDE STUNTERIGE ACTIECODE:    000001
(ten minste houdbaar tot 1 maart 2012, liefst koel en donker bewaren)

 

Daarnaast wordt deze feestelijke opening nog eens dunnetjes over gedaan op 11 februari. Al ons personeel zal aanwezig zijn op het Floor&Reinfestijn te Amsterdam om jullie als hooggewaardeerde klanten eens in levende lijve te ontmoeten en waar mogelijk te knuffelen indien gewenst. 

Een winkel dus, maar je moet het zien om het te geloven. Internetters, gaat dan ook allen snel naar de moeder der winkels, de vader des vakmanschap, de buurman der dingen! Jawel, ik heb het over de enige, de echte.... Rein Onlein Winkel™!!!

Wij zien u allen graag en snel bij de kassa!