Eerder geleuter

Unter den Vrinden

Jawel, als verassing kreeg ik zowaar een geit kado. Omdat ik het waard ben, jij toch ook? Nu weet ik eindelijk wat er nog ontbrak aan de inrichting van mijn kamer…

De rest van het weekend was letterlijk en figuurlijk één groot feest! Clubhoppen van jewelste, met een fijne aftrap in de Visionaere (zowaar met ook nog een Merel en Karlijn in de tent, de Hollandse toestroom hield maar niet op!). Na de hoofdjes lekker losgeknikt te hebben begon onze zoektocht naar Techno: via Berghain (rij van 100 meter), Fritz Club (Indie Rock, bah), Maria am Ostbahnhof (Funky Time, matig), Watergate (zogenaamd dicht), Bob Club ofzo (RnB, braaaaak) uiteindelijk belandt in de Bar 25, en dat was behoorlijk vet! Bar 25 is een afterpartytent aan het water, vol met lelijk verlepte hoofden en heerlijke muziekjes. In het begin was het nog een soort eftelingachtige wild-west club, maar toen de zon opkwam gingen de muren naar beneden en stond je opeens in een soort speeltuin voor housend aftervolk te hupsen. Heerlijk, al helemaal omdat het weer zondag echt om te smullen was! Banken naar buiten, kop in het zonnetje, swingen op de schommel, juichen naar toeristenboten, hobbelen op een hobbelpaard, KO in een botsautootje, dansje wagen langs het water, proosten met blij volk… het kan allemaal, eindeloos!

Dit weekend hebben we Berlijn gelukkig op z’n goeist mee kunnen maken: lekker feesten, lekker uitbrakken, lekker vrienden!

Vierwerf bedankt allemaal!!

Het nummer van de week is een oud tipje van Martijke dat inmiddels uitgegroeid is tot een opwarmertje dat altijd aangaat voordat wij uitgaan. Je moet hem een paar keer horen voordat je hem gaat waarderen, maar dan deer je hem ook waardig!

Lützenkirchen – 3 Tage wach

http://www.youtube.com/watch?v=EYG-cqyMdgs