Eerder geleuter

Nog maar 7 dagen, afschijtzooi...

 

Zo heb ik vorig weekend met de Floor, haar moeder Marjan en haar zusje Lori weer even lekker toerist gespeeld. Weer nieuwe dingetjes gezien: muurmuseum, topography of terror, biergarten etc. Erg gezellig! Maar na hun vertrek moest ik ook nog eens stuk voor stuk mijn vrienden gedag zeggen. Over het algemeen een erg gezellige, zatte en emotionele bedoeling, telkens weer. Moeilijk, maar je komt er niet onderuit, dat is de pest van Erasmus. Al je vrienden zijn tijdelijk, hoe leuk ze ook zijn. Ik zal ze echt nog wel zien in de toekomst, maar helaas niet meer zo intensief en vertrouwd als nu. Driewerf scheissie!

Verder ga je dan maar in je eentje of met een enkeling op pad. Bijvoorbeeld naar de bioscoop (over Harry P. met een wapperende boomtak), of naar een lasershow in het planetarium over de muziek van Queen (leuke show, ouderwets planetarium, slappe lasers, anderhalf uur queen, biertje in ligstoel, eindscore een dik verdiende 7), SeaLife op de Hackesher Markt (aquarium, erg kitch maar best lollig voor een uurtje), parkje hier, parkje daar, mariokartbar de gekste, enzovoort… en zo vliegt de tijd snel. Vooral met nog een keertje volkomen loos in de Berghain! Heerlijk technofeestje zoals het hoort! Helaas moest mijn heldje Kalkbrenner het afzeggen vanwege een griepje, maar desondanks ben ik toch blij dat ik even een fatsoenlijke dosis Berlijnse techno in mijn zak kon steken. Die nemen ze me niet meer af!

Nu ga ik maar weer even verder met loosgehen! Nu kan het nog, volgende week niet meer (in deze vorm). Ik hoop dat iedereen die dit leest dat doet vanuit een tropische vakantieomgeving, en ik verheug me erop om straks weer lekker bij te zwetsen!

Awoei!