Eerder geleuter

Dat liet effe op zich wachten zeg…

Goed nieuws voor mij dus, maar het kan beter: ik namelijk uit grote vreugde zeggen dat ik gelukkig weer gelukkig samen ben met Floor! Het zat allemaal even behoorlijk tegen maar inmiddels is het weer leuker dan ooit tevoren! Ik heb het toch maar getroffen met mijn fijne prinses op de witte barkruk… (buiten beeld knijp ik even tevreden in mijn handjes, het mag immers!)

Door al deze zaken is mijn sociale internetleventje even op een laag pitje komen te staan. Best gek eigenlijk, hoe snel dat kan verwateren. Vandaag heb ik dan ook een soort inhaalslagdag ingepland, mensen mailen, hyvers bekrabbelen, bijboeren op een gezichtsboek, foto’s opladen, je kent het wel. Ik vraag me weleens af hoeveel procent van je levenstijd je eigenlijk besteedt aan een virtuele versie van jezelf op internet, om nog maar te zwijgen over je talloze alter-ego’s (zo heb ik een volle dagtaak aan het geloofwaardig bijhouden van mijn profielen geilesjonnie67, viezeoudeschans83, truusdetuinmanteef en PiNoLoVeR). Beter is het om elke dag even een kwartiertje aan internet te zitten. Nog een voornemen voor 2010 dus.

Ik was het bijna vergeten, maar ik was af en toe ook nog eens een beetje jarig de laatste tijd. Bedankt voor alle felicitaties als ze ook van jou kwamen, en anders mag je ze alsnog komen brengen op het jaarlijkse Reinfestijn. Waar, wanneer, hoe en wat weet ik nog niet, maar ik ben in elk geval van plan om in januari samen met Floor weer ergens een kroegje af te huren. Hou je mail in de gaten, want de kans is groot dat mijn ouwehoerklier daar spoedig weer een uitnodiging lekt!

Voor nu allemaal alvast een hele fijne pasen, en tot de volgende knoop!