Eerder geleuter

Te gekste wensen voor 2010 allemaal!

 

Een nieuwjaar is niet gelukkig zonder een hoop geslaagde goede voornemens. Goede achternemens kunnen natuurlijk het hele jaar door (altijd leuk) maar om niet gelijk in januari al te falen hou ik mijn voornemens dit keer een beetje simpel:

- pakken melk koop ik voortaan alleen met schroefdop.
- als ik door een deur wil gebruik ik dit jaar gewoon de deurklink.
- geluk zit in kleine dingen, dus ik spaar vanaf 1 januari fietsventieldopjes.
- zwemmen voortaan alleen nog maar in water en geld.
- een beter milieu begint bij je zelf en daarom besta ik voortaan alleen nog maar uit recyclebaar materiaal (voor 90% uit water want dat kost het minst).
- en om energie te besparen blijf ik voortaan zo lang mogelijk slapen.
- tenslotte blijf ik dit jaar net zo lang stemmen totdat Born Slippy verdomme wél een keer op 1 staat in die vervloekte top 2000.
- eind april wil ik absolute wereldheerschappij, eind juli een einde aan het voedselprobleem, in september los ik het midden-oostenconflict op en eind november op wintersport.
- in 2010 wordt er een Waddeneiland naar mij vernoemd (het onbenullige Vlieland luistert dan eindelijk gewoon naar de naam Rein, de overige eilanden heten Biermonnikoog, Slaapmeland, Flexel en Techschelling)
- ReinOnlein.nl overtreft alle verwachtingen met een onvoorstelbaar bezoekersaantal van gemiddeld 3 oma’s, 27 inheemse woestijkikkers en 1 wilde bosfluitketel PER DAG!

Zo simpel, dan kan het haast niet meer mis gaan!